Pebetex levert alleen aan bedrijven.
De getoonde artikelen zijn slechts een greep uit ons assortiment.
Neem contact met ons op voor meer informatie.

Modeluniform BOA

Pebetex levert een compleet pakket in zowel de operationele stijl, als in de representatieve stijl. Download hier onze folder over het nieuwe BOA pakket.

BOA Operationele stijl
Pebetex heeft een compleet pakket kleding voor de operationele stijl. Een kledinglijn waarin uitstraling van gezag gecombineerd is met een hoog draagcomfort. Daarbij is er rekening gehouden met extra veel opbergmogelijkheden.
Dit uitgebreide pakket is opgebouwd uit polo’s met korte en lange mouwen, sweaters, workerbroeken en diverse jassen. U kunt kiezen tussen een korte of lange versie winterjas, een softshell jack, een regenjas en een zichtbaarheidsjas. De kleding is ruim voorzien van extra’s en handigheidjes.

Pebetex heeft gekozen voor de beste materialen met een perfecte pasvorm, waarin elke BOA zich in iedere situatie prettig zal voelen. Het kledingpakket wordt compleet gemaakt met schoenen, sokken, warmte- en vochtregulerende onderkleding en een cap

BOA representatieve stijl
Naast het kledingpakket operationele stijl, kunt u bij Pebetex uiteraard ook terecht voor stijlvolle kleding in de representatieve stijl. Deze bestaat uit een kostuumpantalon, pilotoverhemd, commandotrui, clipdas, choker en hoofddeksel.

Het kledingpakket heeft een zeer ruime keuze aan aanverwante artikelen en toebehoren voor de BOA. Pebetex levert o.a. schoenen van Ecco Professional en Mephisto en sokken van Helly Hansen en Emma. We hebben daarnaast een breed scala aan toebehoren, zoals clipdassen, shawls, koppels, riemen, kogel- en steekwerende vesten et cetera. Verder maken we in ons eigen (borduur)atelier schouderepauletten.