Pebetex levert alleen aan bedrijven.
De getoonde artikelen zijn slechts een greep uit ons assortiment.
Neem contact met ons op voor meer informatie.

Koelvest: ideaal voor werkomstandigheden in hoge temperaturen.

Het vest koelt het hart- en vaatstelsel, wat uitputting en gezondheidsproblemen voorkomt. Tevens zorgt het vest voor een aangename lichaamstemperatuur.

Lees meer

BOA: nieuwe artikelen

Met de feedback, tips en aanvragen die we krijgen van onze klanten, proberen we de functionaliteit van de BOA-kleding te optimaliseren en waar nodig het pakket uit te breiden met nieuwe artikelen die aansluiten bij de wens van de klant. We willen graag enkele nieuwe artikelen in ons assortiment introduceren!

Klik op 'lees meer' voor meer informatie.

Lees meer

Nieuw verkrijgbaar: DIKE safety sneaker

Nu op voorraad bij Pebetex: Dike Safety Shoes.
Veiligheidsschoenen met een hoog draagcomfort en een uniek design.    

Lees meer

Modeluniform BOA

Pebetex heeft een compleet pakket kleding voor de operationele stijl. Een kledinglijn waarin uitstraling van gezag gecombineerd is met een hoog draagcomfort. Naast het kledingpakket operationele stijl, kunt u bij Pebetex uiteraard ook terecht voor stijlvolle kleding in de representatieve stijl. Het kledingpakket heeft een zeer ruime keuze aan aanverwante artikelen en toebehoren voor de BOA.

Lees meer

Nieuwe landelijke modeluniform

Op 7 maart 2014 is het nieuwe landelijke modeluniform voor BOA's gepresenteerd.

De Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) heeft een ontwerp voor een modeluniform voor de Buitengewoon Opsporingsambtenaren Openbare Ruimte (hierna te noemen: BOA-OR-uniform) laten ontwikkelen, met een aantal specifieke (combinaties van) kenmerken.

Lees meer