Pebetex levert alleen aan bedrijven.
De getoonde artikelen zijn slechts een greep uit ons assortiment.
Neem contact met ons op voor meer informatie.

Over Pebetex

Missie & visie
Pebetex is een groothandel op het gebied van bedrijfskleding en veiligheidsartikelen. Op het gebied van professionele bedrijfskleding en veiligheidsartikelen lopen wij graag voorop. Dat vraagt om oorspronkelijkheid, inzicht, inventiviteit, durf en weten wat je wilt. Het specialisme van Pebetex is de combinatie van meedenken en samen met u werken aan een duurzaam product. De nadruk bij de keuze van de producten uit ons assortiment ligt bij hoogwaardige kwaliteit gekoppeld aan een goed draagcomfort. Onze Bedrijfskleding is opvallend veilig en draagt bij aan de persoonlijkheid van uw mensen en uw organisatie.

Pebetex neemt producten af bij bedrijven die aangesloten zijn bij Fair Wear Foundation. Deze organisatie controleert bij onze productiebedrijven op correcte arbeidsomstandigheden. Pebetex vindt het van groot belang, dat de mensen in de productie met plezier aan uw kleding werken. Verder kiest Pebetex voor hoogwaardige, milieuverantwoorde grondstoffen in haar kleding. Koopt u bij Pebetex, dan bent u verzekerd van MVO-verantwoord geproduceerde kleding van goede kwaliteit, die door u en uw mensen graag gedragen wordt. 

Aanbod
Pebetex biedt een compleet pakket; bedrijfs-, warmte- en veiligheidskleding, beroeps- en veiligheidsschoenen, handschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Pebetex richt zich op de professionele gebruiker binnen verschillende bedrijfstakken, zoals:

  • Cultuurtechnische bedrijven
  • Werkvoorzieningsschappen
  • Gemeenten
  • Industrie
  • Bouwbedrijven
  • Horeca
  • Beveiliging

Het bedrijfspand in Veghel heeft een showroom, waar u de nieuwste collecties en mogelijkheden op het gebied van bedrijfs- en veiligheidskleding kunt bezichtigen. Door de ruime ervaring van onze medewerkers kan Pebetex een passende kledinglijn aanbieden, waar u tevens terecht kunt voor maatwerk. 

De  kracht van Pebetex  is dat we op korte termijn kunnen leveren. We hebben onze eigen productiebedrijven, waar kleding geproduceerd wordt. Het geeft de ondernemers die hun “huisstijl” in de bedrijfskleding hebben verwerkt, de zekerheid dat de kledinglijn ook na vele jaren leverbaar blijft.
Naast kleding uit eigen productie leveren we ook kleding van diverse gerenommeerde merken. Pebetex is onder andere dealer van Anchor Workwear,  Mascot, Hultafors Snickers, Dassy, Santino, Tricorp en Helly Hansen. Hiernaast levert Pebetex een breed scala aan modellen en merken beroeps,-en veiligheidsschoenen. Pebetex is onder andere dealer van  Atlas, Emma veiligheidsschoenen en Ecco beroepsschoenen.Wij  verzorgen ook het aanbrengen van uw bedrijfslogo op de kleding. Er is keuze uit diverse technieken, zoals transfer, zeefdruk, laseren en borduren.