De getoonde prijzen zijn consumentenprijzen.
Pebetex levert ook aan bedrijven. Heeft u een bedrijf?
Neem dan contact met ons op.

Maatwerk

Pebetex houdt passessies op locatie bij de klant, waarbij schoen- en kledingmaten van medewerkers worden opgemeten door deskundige coupeuses. Dankzij eigen producties en een eigen atelier levert Pebetex niet alleen de standaardmaten, maar ook kleding voor mensen met een maatje meer of minder. In ons eigen atelier wordt de kleding indien nodig aangepast. Op deze wijze garanderen wij perfect passende kleding voor al uw medewerkers.

Veel voetproblemen door slecht passende schoenen kunnen worden opgelost tijdens de passessies, door op te meten welke maat, pasvorm en type schoen bij uw voet passen. Kleine semi-orthopedische correcties kunnen hierin worden meegenomen. 

   

KOELVEST: Ideaal voor werkomstandigheden in hoge temperaturen.

Het vest koelt het hart- en vaatstelsel, wat uitputting en gezondheidsproblemen voorkomt. Tevens zorgt het vest voor een aangename lichaamstemperatuur.

BOA: nieuwe artikelen

Met de feedback, tips en aanvragen die we krijgen van onze klanten, proberen we de functionaliteit van de BOA-kleding te optimaliseren en waar nodig het pakket uit te breiden met nieuwe artikelen die aansluiten bij de wens van de klant. We willen graag enkele nieuwe artikelen in ons assortiment introduceren!

Klik op 'lees meer' voor meer informatie.