De getoonde prijzen zijn consumentenprijzen.
Pebetex levert ook aan bedrijven. Heeft u een bedrijf?
Neem dan contact met ons op.

Service

Pebetex kenmerkt zich vooral door ‘maatwerk’. Pebetex verzorgt passessies bij de klant op de werkvloer, ten einde een juist meetbestand van de medewerkers aan te leggen. Vanuit deze gegevens wordt vanuit het magazijn in Veghel de kleding verzameld en eventueel in het eigen atelier vermaakt. Vervolgens wordt de kleding op verzoek voorzien van het bedrijfslogo, wat een extra dimensie geeft aan de kleding qua uitstraling en herkenbaarheid. De kleding wordt per persoon verpakt en per bode naar de klant verstuurd.

Hiernaast biedt Pebetex de mogelijkheid om voor de klant een geheel eigen huisstijl te creëren met de kleding, ook wel corporate identity genoemd. In overleg met de klant wordt een aparte kledinglijn ontworpen, die aansluit bij de uitstraling van het bedrijf.

KOELVEST: Ideaal voor werkomstandigheden in hoge temperaturen.

Het vest koelt het hart- en vaatstelsel, wat uitputting en gezondheidsproblemen voorkomt. Tevens zorgt het vest voor een aangename lichaamstemperatuur.

BOA: nieuwe artikelen

Met de feedback, tips en aanvragen die we krijgen van onze klanten, proberen we de functionaliteit van de BOA-kleding te optimaliseren en waar nodig het pakket uit te breiden met nieuwe artikelen die aansluiten bij de wens van de klant. We willen graag enkele nieuwe artikelen in ons assortiment introduceren!

Klik op 'lees meer' voor meer informatie.