De getoonde prijzen zijn consumentenprijzen.
Pebetex levert ook aan bedrijven. Heeft u een bedrijf?
Neem dan contact met ons op.

Service

Pebetex kenmerkt zich vooral door ‘maatwerk’. Pebetex verzorgt passessies bij de klant op de werkvloer, ten einde een juist meetbestand van de medewerkers aan te leggen. Vanuit deze gegevens wordt vanuit het magazijn in Veghel de kleding verzameld en eventueel in het eigen atelier vermaakt. Vervolgens wordt de kleding op verzoek voorzien van het bedrijfslogo, wat een extra dimensie geeft aan de kleding qua uitstraling en herkenbaarheid. De kleding wordt per persoon verpakt en per bode naar de klant verstuurd.

Hiernaast biedt Pebetex de mogelijkheid om voor de klant een geheel eigen huisstijl te creëren met de kleding, ook wel corporate identity genoemd. In overleg met de klant wordt een aparte kledinglijn ontworpen, die aansluit bij de uitstraling van het bedrijf.

Pebetex introduceert nieuwe producten op het BOA Event !

Op 29, 30 november en 1 december 2017 vindt het BOA event plaats op de politieacademie in Apeldoorn, waar Pebetex gloednieuwe producten zal presenteren. 

Klik op 'lees meer' om verder te lezen.

BOA-insignes uitsluitend afkomstig van Delta International

De BOA-kledingstukken die wij leveren zijn voorzien van een BOA-insigne. De insignes die wij gebruiken zijn uitsluitend afkomstig van Delta International.